Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Eμπορευμάτων με Courier

Για κάθε παραγγελία με ογκομετρικό βάρος έως 5 κιλά (Εντός Ελλάδας), η βασική χρέωση για την παράδοση είναι 4.00€ και αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες, για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1.10€. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Αποστολή Eμπορευμάτων με Πρακτορείο

Υπάρχει δυνατότητα από την εταιρεία μας για τη μεταφορά των παραγγελιών σας μέσω Πρακτορείων Αθηνών. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία σας θεωρείτε μεγάλου όγκου ή βάρους και θα πρέπει να το επιλέξετε εσείς από την ανάλογη επιλογή στη φόρμα παραγγελίας που θα συμπληρώσετε, καθώς να αναγράφετε στο ανάλογο πεδίο την επωνυμία και το τηλέφωνο του Πρακτορείου απαραιτήτως.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων ορίζεται κατά προσέγγιση στις 1-4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Σε κάθε περίπτωση, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για την τυχόν μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος και τον ακριβή χρόνιο παράδοσής του.

Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος κατά την παράδοση.

Παραλαβή απο το κατάστημα

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας, χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί. Αφού κατα την υποβολή της παραγγελίας σας επιλέξετε ως τρόπο αποστολής “Παραλαβή απο το Κατάστημα”, κατα την εξέλιξη της παραγγελίας θα ενημερωθείτε μέσω email ότι “Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε”. Τότε μπορείτε να έρθετε στο κατάστημά μας για την παραλαβή!